tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post7136962439343926103..comments2024-03-20T10:47:41.223+01:00Comments on MÅRTENSSONS KÖK: 4 olika kalla såser Mårtenssons kökhttp://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-59300342117325909722015-08-23T20:16:48.542+02:002015-08-23T20:16:48.542+02:00Det ska du absolut testa, Erika för det är riktigt...Det ska du absolut testa, Erika för det är riktigt gott. Vi brukar ha dijonsenap när vi gör det, så gott. Så klart måste det vara sås, och mycket sås ( skåningar och sås har ju ett speciellt förhållande:) )<br />Rökta räkor och lakritsaioli här också i går till förrätt, otroligt uppskattat! <br /><br />Kramar till erMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-44174480392925067612015-08-23T20:11:06.131+02:002015-08-23T20:11:06.131+02:00Ja, dom var otroligt goda alla fyra, men visst fic...Ja, dom var otroligt goda alla fyra, men visst fick vi våra favoriter:) <br />KramarMårtenssons kökhttps://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-14606083738560917762015-08-23T08:57:59.441+02:002015-08-23T08:57:59.441+02:00Dillmajonnäs älskar jag men har aldrig haft senap ...Dillmajonnäs älskar jag men har aldrig haft senap i. Det låter värt att prova! Oftast är det ju såsen som är pricken över det berömda i:et när man äter. En sås som fått stå och mogna så att smakerna blommar ut är en svårslagen smaksensation. <br /><br />Själv bjöd jag på lakritsaioli igår och alla var nöjda. Räkorna rök och vinet var immigt. Skön lördag. Kramar till er.Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-60412292085227265652015-08-23T07:46:28.875+02:002015-08-23T07:46:28.875+02:00Vilka goda såser, majonnäs, västerbottenost, solto...Vilka goda såser, majonnäs, västerbottenost, soltorkade tomater, dill...så goda ingredienser. Kram!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/15158381323468184120noreply@blogger.com