tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post1517052907558254195..comments2024-03-20T10:47:41.223+01:00Comments on MÅRTENSSONS KÖK: Kyckling i form, allt i ett-rätt!Mårtenssons kökhttp://www.blogger.com/profile/17405150048469046387noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-1667198446681871322014-08-15T10:00:30.203+02:002014-08-15T10:00:30.203+02:00Allt i ett är det bästa som finns, speciellt när m...Allt i ett är det bästa som finns, speciellt när man ska diska… Sumak är fantastiskt gott, det brukar jag ha när jag gör fattoush! Har ni provat det? Fantastisk sallad från mellanöstern. KRAM! Och trevlig helg, såklart!Charlotta Ljungbladhttps://www.blogger.com/profile/11181905357638728562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-11899809961056310632014-08-15T08:41:55.504+02:002014-08-15T08:41:55.504+02:00Jag älskar sumak och har turen att få min av grann...Jag älskar sumak och har turen att få min av grannen som har rötter i Libanon, när hon varit hos familjen som bor kvar i Libanon. Sumak är en viktig krydda i tabbouleh också och vi älskar den här hemma. Formbar mat är den bästa! Kram till er godingar och happy Friday!Erikahttps://www.blogger.com/profile/18046361900248624243noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-85365841347030419042014-08-14T13:29:03.347+02:002014-08-14T13:29:03.347+02:00Smått pinsamt (eller snarare väldigt pinsamt) men ...Smått pinsamt (eller snarare väldigt pinsamt) men jag har aldrig tillagat kycklingklubbor. Filéer och hel kyckling, och kycklinglårfilé. Men aldrig klubbor. Måste rätta till det snarast. Har sett massor av recept där man använder det och nu övertygar ni mig ännu mer :-)<br /><br />Kram + kramLottahttps://www.blogger.com/profile/09020316923959782417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4232282486110127427.post-58789520023927837882014-08-13T21:38:31.704+02:002014-08-13T21:38:31.704+02:00Allt-i-ett-rätter är så himla bra tycker jag som i...Allt-i-ett-rätter är så himla bra tycker jag som inte gillar att diska. :-) Vad spännande med sumak, det är en krydda jag aldrig hört om tidigare. Den måste jag spana efter. Ha en fortsatt fin vecka! /Anna JAnonymousnoreply@blogger.com